Consultants

Jan-Willem Potse
Innovation Sciences
j.potse@shift-innovatie.nl


Jan-Willem is masterstudent Innovation Sciences. Naast zijn studie is Jan-Willem zeer breed geïnteresseerd. Doordat hij kennis heeft van veel verschillende vakgebieden kan hij goed verbanden leggen tussen verschillende onderwerpen, iets dat onmisbaar is bij het zien van kansen en mogelijkheden.
Over
Matthijs Kallenbach
Natuurwetenschap & Innovatiemanagement
m.kallenbach@shift-innovatie.nl

Matthijs is vierdejaars student Natuurwetenschap en Innovatiemanagement. Gedurende zijn bachelor heeft hij zijn interesse in Life Sciences ontdekt en kan een goede bijdrage leveren in zorggerelateerde projecten. Hij heeft zich naast zijn studie ingezet als bestuurslid van een studievereniging en als organisator van verschillende evenementen.
Over
Joep Matser
Energy Science
j.matser@shift-innovatie.nl

Joep is een masterstudent Energy Science en is met name geïnteresseerd hoe innovatieve oplossingen de energietransitie kunnen versnellen. Een brede basis over innovatie heeft hij opgedaan in zijn bachelor Natuurwetenschap en innovatiemanagement met het specialisme Energie en Transport. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan een Honours programma wat zich richtte op het samenbrengen van verschillende disciplines binnen de wetenschap.
Over
Stijn Maatman
Natuurwetenschap & Innovatiemanagement
s.maatman@shift-innovatie.nl

Stijn is een vierdejaars student Natuurwetenschap en Innovatiemanagement. Tijdens zijn bachelor heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van Energie en Transport. Met name het terugkerende belang van duurzaamheid in dit vakgebied is iets wat hem interesseert. Naast zijn studie heeft hij zich een jaar fulltime ingezet als penningmeester van de studievereniging. Hierdoor heeft hij veel financiële kennis opgedaan en is ervaren met het organiseren van verschillende evenementen.
Over
Thomas van de Voort
Natuurwetenschap & Innovatiemanagement
t.vandevoort@shift-innovatie.nl

Thomas is na zijn fulltime bestuursjaar bij zijn studievereniging begonnen aan zijn vierde studiejaar om zijn bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemanagement af te ronden. Binnen deze bachelor richt Thomas zich het liefst op innovatiegerelateerde vraagstukken binnen de zorg.
Over
My Website with Divolte Collector