Consultants

Jan-Willem Potse
Innovation Sciences
j.potse@shift-innovatie.nl
06 – 29242974Jan-Willem is masterstudent Innovation Sciences. Naast zijn studie is Jan-Willem zeer breed geïnteresseerd. Doordat hij kennis heeft van veel verschillende vakgebieden kan hij goed verbanden leggen tussen verschillende onderwerpen, iets dat onmisbaar is bij het zien van kansen en mogelijkheden.
Over
Matthijs Kallenbach
Innovation Sciences
m.kallenbach@shift-innovatie.nl
06 – 41696869


Matthijs is masterstudent Innovation Sciences. Hij heeft een brede interesse in het verwezenlijken van vernieuwende concepten en het ondersteunen van ontluikende ideeën, ongeacht de sector. Zijn interesse ligt in het bijzonder in organisatiestructuren en -processen, en hoe deze kunnen bijdragen aan een innovatief klimaat. Hij heeft voornamelijk ervaring met zorggerelateerde opdrachten, zowel tijdens zijn studie en in zijn beginnende carrière.
Over
Simon Baks
Innovation Sciences
s.baks@shift-innovatie.nl
06 – 29110087


Simon is een masterstudent Innovation Sciences aan de TUe en project manager voor de bouw van grootschalige zonneparken. Gedreven door een interesse in bedrijfsstrategie, de energie transitie en innovatiemanagement zet hij zich naast zijn studie in voor verscheidene duurzame projecten. Uiteindelijk krijg hij vooral energie van hard werken voor een sociaal doel.
Over
Stijn Maatman
Energy Science
s.maatman@shift-innovatie.nl
06 – 40347557


Stijn is een masterstudent student Energie Sciences. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van Energie en Transport. Met name het terugkerende belang van duurzaamheid in dit vakgebied is iets wat hem interesseert. Naast zijn studie heeft hij zich een jaar fulltime ingezet als penningmeester van de studievereniging. Hierdoor heeft hij veel financiële kennis opgedaan en is ervaren met het organiseren van verschillende evenementen.
Over
Thomas van de Voort
Innovation Sciences
t.vandevoort@shift-innovatie.nl
06 – 14946702


Tijdens de masteropleiding Innovation Sciences probeert Thomas zijn theoretische kennis over innovatie te verbreden en verdiepen. Tegelijkertijd doet hij hierbij vaardigheden op over kwantitatief en kwalitatief onderzoek doen. Terwijl deze vaardigheden natuurlijk bij de studie getest worden, zoekt hij bij Shift manieren om zijn kwaliteiten in het echte bedrijfsleven toe te passen.
Over
Ben Bresser
Natuurwetenschap & Innovatiemanagement
b.bresser@shift-innovatie.nl
06 – 36127277


Ben doet een fulltime bestuursjaar bij zijn studievereniging waar hij veel leert over het managen van groepen en projecten. Volgend jaar gaat hij zijn bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemanagement afronden. Binnen de bachelor heeft ligt zijn focus bij Life Science gerelateerde innovaties.
Over
My Website with Divolte Collector