Consultants

Maurice Lekkerkerker
Innovation Sciences
m.lekkerkerker@shift-innovatie.nl

Maurice is afgestudeerd op de invloed van institutionele omgeving op nationale technologische ontwikkeling en radicale innovatie tijdens de bachelor Natuurwetenschap en innovatiemanagement aan de Universiteit Utrecht. In september 2015 is Maurice begonnen aan de master Innovation Sciences. Tijdens zijn studie heeft hij een sterke interesse ontwikkeld voor innovatie op het gebied van duurzaamheid en valorisatie: het faciliteren van kennisoverdracht van kennisinstellingen naar de maatschappij. Naast zijn studie heeft Maurice een muzikale achtergrond. Door zijn innovatieve en creatieve achtergrond is hij in staat problemen vanuit verschillende perspectieven te benaderen.
Over
Simon Rombouts
Sustainable Business & Innovation
s.rombouts@shift-innovatie.nl

Simon is masterstudent Sustainable Business & Innovation en is naast zijn studie actief ondernemer. Simon was betrokken bij verschillende sociale ondernemingen onder Enactus Utrecht en heeft deelgenomen aan het honoursprogramma van de Utrecht University Business Course, waar hij tweemaal beste ‘pitch’ won. Tevens is hij een actief organisator en heeft hij verscheidene symposia en congressen georganiseerd. Daarnaast is hij ook betrokken als ambassadeur bij stichting Jalihal; een vrijwilligersproject in India.
Over
Jan-Willem Potse
Innovation Sciences
j.potse@shift-innovatie.nl


Jan-Willem is masterstudent Innovation Sciences. Naast zijn studie is Jan-Willem zeer breed geïnteresseerd. Doordat hij kennis heeft van veel verschillende vakgebieden kan hij goed verbanden leggen tussen verschillende onderwerpen, iets dat onmisbaar is bij het zien van kansen en mogelijkheden.
Over
Thijs Verboon
Energy Science
t.verboon@shift-innovatie.nl

Thijs is sinds zijn bachelor bezig met innovatie in de energie- en transportwereld. In 2017 begon Thijs de master Energy Science. Als verbreding op zijn studie is Thijs aangesloten bij de Community of Energy Top Talents (CETT), een samenwerking van bedrijven en gemotiveerde studenten met als doel de energietransitie te versnellen.
Over
Matthijs Kallenbach
Natuurwetenschap & Innovatiemanagement
m.kallenbach@shift-innovatie.nl

Matthijs is vierdejaars student Natuurwetenschap en Innovatiemanagement. Gedurende zijn bachelor heeft hij zijn interesse in Life Sciences ontdekt en kan een goede bijdrage leveren in zorggerelateerde projecten. Hij heeft zich naast zijn studie ingezet als bestuurslid van een studievereniging en als organisator van verschillende evenementen.
Over
Joep Matser
Energy Science
j.matser@shift-innovatie.nl

Joep is een masterstudent Energy Science en is met name geïnteresseerd hoe innovatieve oplossingen de energietransitie kunnen versnellen. Een brede basis over innovatie heeft hij opgedaan in zijn bachelor Natuurwetenschap en innovatiemanagement met het specialisme Energie en Transport. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan een Honours programma wat zich richtte op het samenbrengen van verschillende disciplines binnen de wetenschap.
Over
Stijn Maatman
Natuurwetenschap & Innovatiemanagement
s.maatman@shift-innovatie.nl

Stijn is een vierdejaars student Natuurwetenschap en Innovatiemanagement. Tijdens zijn bachelor heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van Energie en Transport. Met name het terugkerende belang van duurzaamheid in dit vakgebied is iets wat hem interesseert. Naast zijn studie heeft hij zich een jaar fulltime ingezet als penningmeester van de studievereniging. Hierdoor heeft hij veel financiële kennis opgedaan en is ervaren met het organiseren van verschillende evenementen.
Over
Thomas van de Voort
Natuurwetenschap & Innovatiemanagement
t.vandevoort@shift-innovatie.nl

Thomas is na zijn fulltime bestuursjaar bij zijn studievereniging begonnen aan zijn vierde studiejaar om zijn bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemanagement af te ronden. Binnen deze bachelor richt Thomas zich het liefst op innovatiegerelateerde vraagstukken binnen de zorg.
Over
My Website with Divolte Collector