Diensten

Al meer dan zeven jaar delen onze consultants de opgedane innovatiekennis naast hun studie met andere organisaties. Deze kennis kent vele vormen. Zo denken wij op verschillende niveaus graag met u mee; of dat nu is bij het opstellen van een businessplan, het uitwerken van het Business Model Canvas (BMC) of bij een marktonderzoek (meer informatie hierover vind u in onze Onepager). Heeft u innovatieadvies nodig of kan u wel een frisse blik gebruiken? Shift Innovatie kijkt graag met u mee!

 • Innovatieadvies

  Wat maakt uw bedrijf innovatief, nu en in de toekomst? Wij helpen u deze vraag te beantwoorden. Daarnaast zijn onze consultants ook ervaren in het beoordelen van innovativiteit. Shift Innovatie is al jaren betrokken bij verscheidene innovatieprijzen en stelt graag beoordelingscriteria met u op!
 • Workshops

  De brainstormworkshop: in 3 uur een berg aan ideeën!
  Innovatie in de praktijk, omgaan met weerstand en effectief nadenken over business cases. Een kleine greep uit onze workshops. In deze workshops worden vanuit innovatietheorieën en/of -modellen, zoals de Business Model Canvas, de core business en de innovativiteit van de bedrijfscultuur doorlopen. Dit heeft als resultaat dat de visie rondom de business gestroomlijnd wordt en duidelijke vervolgstappen voor projecten naar voren komen.


  Pitchworkshop
  Naast het bedenken van ideeën en inventies is het overbrengen van deze ideeën misschien wel net zo belangrijk. Immers zijn er altijd mensen die overtuigd moeten worden van de legitimiteit van jouw idee. Hoe breng je in een kort tijdsbestek jouw idee het meest overtuigend over? Dat leer je in deze Pitchworkshop.

 • Businesscase

  Evaluatie en uitwerking van het businessmodel. Onmisbaar bij de lancering van een nieuw product of dienst. Shift Innovatie heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden en uitwerken van business cases voor zowel product- als organisatieuitdagingen. Zo helpen wij bijvoorbeeld ondernemers om een goed idee om te zetten in een helder en solide businessplan.
 • Marktonderzoek

  Wij brengen uw markt duidelijk in kaart zodat uw product een goede start maakt. Shift Innovatie heeft voor vele startups en nieuwe afdelingen van gerenommeerde bedrijven het marktpotentieel onderzocht.
 • Data-analyse

  Shift draagt bij aan het strategisch verwerken en analyseren van grote hoeveelheden data. Verschillende tools maken het mogelijk om een brij aan data om te zetten in nuttige informatie die gebruikt kan worden bij strategische beslissingen. Wij denken graag met u mee over welke data nuttig kan zijn en wat de beste manier is om deze te gebruiken. Shift Innovatie heeft ervaring met het uitvoeren van netwerkanalyses, marktanalyses en daily metrics. Netwerkanalyses kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om op basis van kwantitatieve data de impact van onderzoek en innovatie in kaart te brengen. In combinatie met onze kennis over innovatietheorie kan vervolgens een innovatiestrategie worden bepaald.
My Website with Divolte Collector